• 0400 623 840
  • taimi@marjoniementaimitarha.fi

Marjoniemen Taimitarha

Käytössämme on 4200 m2 lämmitettäviä muovihuoneita taimien lisäystä varten ja 20 hehtaarin peltoalue emokasvien viljelyyn.

Minimitilauksemme mansikoissa on 600 kpl. Vadelmissa toimituksella 126 kpl ja noudolla 42 kpl!

>> Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Tuotteet

VADELMAT

Ottawa

Ottawa on Kanadasta lähtöisin ja Suomessa yleisin viljelyssä oleva vadelmalajike.

Kasvutavaltaan Ottawa on voimakas, versot tanakoita, marjat hyvin näkyvissä ja helposti poimittavissa.

Kiinteät marjat ovat kookkaita, kirkkaanpunaisia, maultaan miedon hapokkaita. Irtoavat kypsinä helposti.

Muskoka

Muskoka on Kanadasta lähtöisin. Kasvutavaltaan hiukan Ottawaa matalampi ja versot ohuemmat. Versoja muodostuu runsaammin kuin Ottawassa.

Marjat kiinteitä ja hieman pienempiä, irtoavat helposti ja maku aromikas.

Talvenkestävyys hyvä.

Maurin Makea

Kotimaisen puutarhavadelman ja luonnonvadelman risteytymä. Kasvutapansa perusteella lajikkeesta käytetään nimitystä pensasvadelma. Muita lajikkeita matalakasvuisempi.Typistämällä vuosiversojen latvat, ne alkavat haaroa ja kasvusto voidaan pitää matalana ja pensasmaisena, jolloin tuennan tarve on vähäinen. Kooltaan marjat ovat Ottawan tasoa.

Marjat laadukkaita ja hyvin makeita. Hyvät pakastusominaisuudet.

Talvenkestävyys on Ottawan luokkaa.

Borgunn (UUTUUS!!)

Norjalainen suurisatoinen ja suurimarjainen vadelmalajike. Marjat kirkkaan punaisia.

MANSIKAT

Honeoye

USA:sta lähtöisin oleva aikainen lajike. Voimakaskasvuinen, vahvat kukka- ja lehtivarret, avoin kasvusto, marjat hyvin näkyvissä ja helpot poimia. Terve lajike, EI härmänarka. Melko hyvä talvenkestävyys, epäedullisina talvina suojaharson käyttö eduksi. Marjat ovat näyttäviä, kiinteitä ja kauniin muotoisia. Väriltään kirkkaan- tai tummanpunaisia. Kuljetus- ja kauppakestävyys hyvä. Maku hyvä kun ei poimita liian raakoina. Erittäin satoisa.

Polka

Keskimyöhäinen lajike. Aika voimakaskasvuinen, avoin kasvusto, marjat helpot poimia. Hyvin härmän ja harmaahomeen kestävä. Marjat ovat kookkaita, kiiltävän tummanpunaisia ja hyvänmakuisia. Marjan pinta hieman pehmyt. Pitkä satokausi. Hyvin talvenkestävä. Melko uusi lajike, näyttää yleistyvän ammattiviljelyssä päälajikkeeksi.

Jonsok

Perinteinen aikainen lajike.Pensas keskikokoinen, tekee runsaasti rönsyjä. Tummanpunaiset marjat ovat kiinteät, pyöreähköt ja keskikokoiset. Maku voimakkaan arominen, lievästi hapan. Marjat kestävät hyvin pehmenemättä sateisetkin olosuhteet. Erittäin hyvä talvenkestävyys. Viljelyvarma lajike kaikissa olosuhteissa.

Bounty

Kanadasta lähtöisin oleva myöhäinen lajike. Kasvutapa voimakas ja pystykasvuinen. Marjat ovat kookkaita, kiinteitä ja kekomaisia, väriltään tummanpunaisia. Myös malto on punainen. Maku miellyttävän makea. Hyvä härmän ja harmaahomeen kestävyys. Soveltuu hyvin myöhäistuotantoon satokautta jatkamaan.

Ria

Jatkuvasatoinen norjalainen lajike. Hyvä talven ja homeenkesto. Marjat kiinteät, kartiomaiset ja miellyttävän makuiset.

Lumotar

Sato keskiaikainen. Kirkkaan tai tummanpunaiset kiiltävät kartiomaiset marjat. Marjojen maku makea. Satoisuus vähintään Polkan veroinen. Härmänkestävyys ja harmaahomeen kestävyys melko hyvä. Kasvusto melko voimakaskasvuinen ja avoin.

Jätä yhteydenottopyyntö

Omat tiedot
*
*
*

Linkkejä/kuvia

Yhteystiedot

  • Marjoniemi Garden Oy
  • Marjoniementie 64 B, 59800 Kesälahti
  • 0400 623 840
  • Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


Jätä tarjouspyyntö »