• 0400 623 840
  • taimi@marjoniementaimitarha.fi

Marjoniemen Taimitarha

Käytössämme on 4200 m2 lämmitettäviä muovihuoneita taimien lisäystä varten ja 20 hehtaarin peltoalue emokasvien viljelyyn.

Minimitilauksemme mansikoissa on 600 kpl. Vadelmissa toimituksella 126 kpl ja noudolla 42 kpl!

>> Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Yritys

Marjoniemen taimitarha on yli 30 vuotta toiminut varmennettujen käyttötaimien tuottajana Kesälahdella (Kitee). Tällä hetkellä yritys tuottaa kotimaisia mansikan- ja vadelman varmennettuja käyttötaimia. Evira valvoo yrityksemme toimintaa. Laukaalla sijaitseva luonnonvarakeskus (tutkimus- ja valiotaimiasema)) toimittaa vuosittain meille taimien lisäykseen tarvittavan materiaalin.

Vuonna 2013 taimitarhan liiketoiminta siirtyi Anttosen perheyhtiöltä Jouni Suppolan ja Tuomo Kokkosen vastuulle.

Kaikki tuottamamme taimet ovat paakkutaimia, joiden kasvuun lähtö on todettu hyväksi ja joita voi istuttaa koko kasvukauden ajan.

Mansikantaimet kasvatetaan styrox-alustoilla, 5x5 cm kennoissa, 60 kpl/alusta. Kuljetuksessa alustat voidaan pinota päällekkäin. Taimet toimitetaan lavoille pakattuina (Posti Oy). Noudettaessa alustat voidaan pinota autoon ilman lavoja.

Vadelmantaimet ovat kasvussa olevia tai talvivarastoituja paakkutaimia. Paakun koko 7-9 cm. Taimet pakataan pahvilaatikoihin, trukkilavoille tai suuremmat erät suoraan kuljetushäkkeihin.

Taimitarhallamme on Posti Oy:n kanssa koko maan kattava ovelta ovelle kuljetussopimus. Kuljetukset toimivat nopeasti ja kilpailukykyisin hinnoin. Taimet pakataan trukkilavoille. Kuljetuslavoista veloitamme omakustannushinnan.

Asiakas voi myös itse noutaa taimet taimitarhalta.

Jätä yhteydenottopyyntö

Omat tiedot
*
*
*

Linkkejä/kuvia

Yhteystiedot

  • Marjoniemi Garden Oy
  • Marjoniementie 64 B, 59800 Kesälahti
  • 0400 623 840
  • Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


Jätä tarjouspyyntö »